You can translate the question and the replies:

Revisions Issue: Error checking if token authentication is configured.

Hi Team, I am unable to deploy with the following error: *Error checking if token authentication is configured.* Note: All configs in platform control center have been done with Security aunthentication token details (host name and port of solution manager) * SSO configuration properties file have been updated with valid SSO url * HTTPS has not been defined so SSL/TLS has not been checked in control center. * Validations work fine and there are no errors * Server authentication in VDP under server management is checked and denodo token authentication is enabled. * My SSOConfiguration.properties file contents: (Servers were restared after the configurations were made) sso.url=http://localhost:19090 sso.enabled=true sso.token-enabled=true * telnet <Solution Manager Host> <Web Container Port> gives no error and connectivity is fine. * Configurations in denodo platform control center: Under denodo security token authentication: Host: localhost Port: 19090 Enable Denodo Single Sign On for web applications: Checked Uses SSL/TLS: Uncheck (explained above) Note:the installation in in a local machine. I have provided the ip of localhost and checked as well but the issue is not resolved. Error in logs: *Caused by: com.denodo.vdb.vdbinterface.common.connection.VDBConnectionException: Connection error: Check the host name and port number are correct, and that client and server belong to the same Denodo major version. Server host name parameter is mandatory* can you please help me resolve the issue.

1 Answer

Hi, A similar question was answered [here](https://community.denodo.com/answers/question/details?questionId=9064u000000HACuAAO&titleDeployment%20Error:%20Error%20checking%20if%20token%20authentication%20is%20configured.). Hope this helps!
Denodo Team
08-11-2021 16:27:11 -0500
You must sign in to add an answer. If you do not have an account, you can register here